tav011
a_3alap_3


=

TVműsor

  


CLICK


Kristálygömb


Kérdezz a jövőről!

Írj be egy igen/nem-mel megválaszolható kérdést és a kristálygömb válaszol.

Figyelem: a kristálygömbnek nincs humora, de szeret másokat cikizni!
 

 
Lottogenerátor

4 / 49 >>>CLICK<<<
6 / 45 >>>CLICK<<<
7 / 35 >>>CLICK<<<
5 / 90 >>>CLICK<<<

Melyik
napon születtem?"Naptár"

Tudni akarod melyik napon születtél?
Válaszd ki az évet, hónapot és a napot:

Év: . Hónap: Nap:

A hét megfelelő napja:


A Hold Állása Ma


HoldfázisBolondos
Szerelem Teszt
+ =


Tudtad, hogy? 


Tudtad, hogy? 
A lámpás, az éjszaka sötétjében távol tartja a szellemeket.

Tudtad, hogy?
Ezüstszínű keszkenőbe, ha 7 db fém aprópénzt kötsz, segít megsokszorozni a vagyonodat.

Tudtad, hogy? 
Sokan megszámolják este a pénztárcájuk tartalmát, de nem csak azért, hogy megtudják mennyi pénzük van, de azért is, hogy páratlan érték legyen. Ha kell hozzátesznek, vagy elvesznek belőle, mert csak így vonzza a pénz, a pénzt.

Tudtad, hogy? 
Horoszkópod szerinti szerencsekövedet, ha a párnád alá teszed, segíti életutad alakulását, álmaid megvalósulását.

Tudtad, hogy?
Te teszed Önnön magad boldoggá, vagy boldogtalanná. Így például,  ha sokáig azt mondogatod magadnak, hogy belehalok, belehalok, ne csodálkozz hát, ha szembe jön veled a kaszás.

Tudtad, hogy? 
Azt mondogatva magadnak, hogy „jajj ez, vagy az a dolog ne történjen meg velem,” pont az ellentétét éred el, mert az agy a nem parancsszavát nem ismeri, csak az utána következő gondolatok beteljesedésén „fáradozik”.

Tudtad, hogy?
Szinte bármiből készíthetsz szeretteidnek egy kis zsákocskába téve a tárgyakat szerencsetalizmánt, vagy készíthetsz, vásárolhatsz amulettet, melyet szeretted nyakában hordhat. Mágikus erejűvé attól lesz, hogy, te saját rezgéseddel, gondolataiddal, mágikus erejűvé tetted, ezzel a tulajdonsággal ruháztad fel. Ha hiszel benne a dolog bizony-bizony működik.

Tudtad, hogy? 
Haragosod fényképét, ha a tárcádban hordod, bevonzod a bajt, a szerencsétlenséget, mert a rólunk készült fotók, hordozzák energiáinkat, jó, vagy rossz szándékú kisugárzásainkat.

Tudtad, hogy? 
Több ezer év távlatában, még ma is él az a hit, hogy aki peres ügyeiben hematit ásványból készült talizmánt visel, szerencsésebb kimenetelű ítéletre számíthat. Persze, ehhez az is szükséges, hogy vétlen légy valóban, és a talizmán csak igazad megerősítésére szolgáljon. Ezt a követ nagymamáink, dédanyáink is ismerték, gyakorta akasztva harcba induló kedvesük, gyermekük nyakába, hogy megvédje őket a csatamezőn.

Tudtad, hogy? 
A gondolat, az akarat erejével üzenhetsz is. Próbáld ki. Tedd félre a telefont. Helyezkedj el egy fotelben kényelmesen, karjaidat a karfára téve. Hunyd le a szemed, és erősen koncentrálva idézd fel magadban, egy régen látott kedves rokon arcát, gondolj arra, mond ki gondolataidban, hogy keress meg engem.
Majd tedd a dolgod, csupán annyi különbséggel, hogy néha más tevékenységeid közben is képzeld el Őt, hogy tudatosan jelen legyen a gondolataidban. Hidd el a csoda, az lenne, ha másnap nem szólalna meg a telefonod, vagy nem kopognának az ajtódon.de   -   eng
         Szótár

   Keresett szó

Tartalmaz
Pontosan
Kezdőbetűk

Angol-Magyar
Magyar-Angol
Német-Magyar
Magyar-Német
Computer 
            Dictionary


A j á n l o t t
oldalak:


tav011


Menüpontokból Elérhető Főbb Témák:
E-book, Bannerkészítés – Banneralapok, Portálszépítéshez, Jobsite, at, de, ch, Termékek, Képes Apró, Hirdetés, Utazás Európa, Egy Kis Szépség, Egészség, Betegség, Recept – Receptek, Kcal – Kalória Táblázat, Rost  – Táblázat, Szh – Szénhidrát Táblázat, Fogyókúrához, Szabás – Varrás – Szabásminta – Snittmuster, Dollmaker – Öltöztető Játékok, Divat – Divattervezők, Esküvő, Modell – Modellnek Készül, Egy Kis Szerelem, Bolondságok, Képeslap Ajánló, Csak Férfiaknak, Sexy Háttérképek – Sexy Wallpaper, Jóslás Magyar Kártyával...

Copyrigt © 2008 - mix111.com